Riva Nerede, Nasıl Gidilir

Riva İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Karadeniz kıyısında bir sahil kasabasıdır.

Anadolu yakasından gelenler için

  • Kadıköy'den 15BK numaralı otobüse binerek Beykoz durağında indikten sonra Beykoz-Riva dolmuşlarına binerek Riva'ya ulaşabilirsiniz.

           15BK


  • Üsküdar'dan 15 ya da 15T numaralı otobüslerden birine binerek Beykoz durağında indikten sonra Beykoz-Riva dolmuşlarına binerek Riva'ya ulaşabilirsiniz.

           15/15T


  • Ümraniye'den 11H numaralı otobüse binerek Beykoz durağında indikten sonra Beykoz-Riva dolmuşlarına binerek Riva'ya ulaşabilirsiniz.

           11H


  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuna binerek Göztepe durağında ininiz. Medeniyet Üniversitesi çıkışından çıkarak Göztepe otobüs durağından 15BK numaralı otobüse bininiz. Bu otobüsle Beykoz durağında indikten sonra Beykoz-Riva dolmuşlarına binerek Riva'ya ulaşabilirsiniz.

           15BK

Avrupa yakasından gelenler için

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan Metrobüs ile Mecidiyeköy durağında ininiz. Mezarlığın ordaki otobüs duraklarından 121A'ya binerek Beykoz durağında indikten sonra Beykoz-Riva dolmuşlarına binerek Riva'ya ulaşabilirsiniz.

           121A


  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Merter'de inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Mecidiyeköy durağında ininiz. Mezarlığın ordaki otobüs duraklarından 121A'ya binerek Beykoz durağında indikten sonra Beykoz-Riva dolmuşlarına binerek Riva'ya ulaşabilirsiniz.

121A


  • Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Zeytinburnu durağında inerek metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Mecidiyeköy durağında ininiz. Mezarlığın ordaki otobüs duraklarından 121A'ya binerek Beykoz durağında indikten sonra Beykoz-Riva dolmuşlarına binerek Riva'ya ulaşabilirsiniz.

121A


  • Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuyla Mecidiyeköy-Şişli durağında inerek Meydan çıkışından çıkınız. Mezarlığın ordaki otobüs duraklarından 121A'ya binerek Beykoz durağında indikten sonra Beykoz-Riva dolmuşlarına binerek Riva'ya ulaşabilirsiniz.

           121A

Riva İletişim Bilgileri

Riva Mahallesi Beykoz/İstanbul

Riva Haritadaki Konumu

Tarif Yorumları

Fatih 24/04/2024
Gerçekten emeğinize sağlık teşekkür ederim
Hasan Gündüz 01/09/2022
O kadar site gezdim , app kullanmak istemediğim icin ve en acıklayıcı site olduğu icin tavsiye ederim.

Yakındaki Diğer Yerler

Riva Giden Otobüslerin Saatleri